Najnowsze komentarze
    Na temat
    • Jak projektować kuchnię?
      Każda kuchnia musi być przygotowana w taki sposób by łatwo było w niej się poruszać, a jednocześnie by była ona dostosowana do liczby domowników, czy do stylu naszego życia. W …
    • Tosty czy zapiekanki?
      Odpowiedzią na wszelkie wątpliwości powiązane z jedzeniem dla dzieci staje się zapiekany ser. Tutaj większość kocha tą rozciągliwość, smak i połączenie z ketchupem. Zapiekanki są doskonałym daniem dla wybrednych dzieci, …
    Grudzień 2017
    P W Ś C P S N
    « sty    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Produkty niezbędne w każdej restauracji. Kiedy prowadzimy własną działalność gospodarczą, na naszych barkach spoczywa wiele zadań. Kiedy kierujemy restauracją, jednym z nich będzie regularne zaopatrywanie lokalu w odpowiednie produkty. Warto wiedzieć, jak robić zakupy, aby nie stracić.

    Jeżeli oferujemy odwiedzającym nas klientom śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dobrze zakupić jajko w proszku. jest to składnik zawierający dużo białka, dzięki któremu szybko wykonamy jajecznice. Możemy również zamówić w hurtowej ilości pszenny chleb tostowy, który w szybki sposób zamienimy w chrupiące grzanki. Dodatkowo, sok pomarańczowy w większych opakowaniach może być przydatny.
    Gdzie jednak zakupić jajko w proszku czy hurtową ilość soku? W takim przypadku przydatna okaże się hurtownia spożywcza, zarezerwowana dla firm. Nie każdy z ulicy może się tam wybrać, uprzednio należy wyrobić sobie kartę stałego klienta. Wówczas zyskamy akces do bardzo niskich cen i ciekawych produktów.

    Kiedy prowadzimy restauracje, warto ciąć koszty nie obniżając przy tym jakości produktów. W takim przypadku warto robić zakupy w hurtowni spożywczej.

    Leave a Reply